RYLA 2018 - Ulsteinvik

RYLA ble gjennomført fra torsdag 8.11 til lørdag 10.11 med 28 deltagere! Det ble et fantastisk arrangement med bl.a. bedriftsbesøk på Kleven Verft og mange interessante foredrag. Vi gleder oss til neste år!
 
Rotary Young møte #3

16. juni 2022

Rotary Young møte #3

Rotary Young møte #3 ble gjennomført i dag på PIR. Vi ønsker spesielt velkommen til de 5 som deltok for første gang! Tema for dagens møte var workshop og brainstorming for ny Rotary App ....

Ålesund Rotary Young

3. juni 2022

Ålesund Rotary Young

Onsdag var andre møte i Rotary Young. Rolf Klock fra Capricorn AS var vår gjest. Rolf er en av Nord-Vestlandets fremste hodejegere med spisskompetanse innen rekruttering av toppledere.

Sunnmøre museum

1. juni 2022

Sunnmøre museum

På mandag hadde vi medlemsmøte på Sunnmøre Museum hvor Audhild Gregoriosdotter Rotevatn ga oss omvisning. Audhild fortalte om den daglige driften i museet, fremtidsplaner og hvordan de skal binde fremtid og fortid sammen.

Oppstartsmøte Rotary YOUNG

11. mai 2022

Oppstartsmøte Rotary YOUNG

Torsdag 5.mai gjennomførte vi en suksessfull oppstart av satelitt-klubben Rotary Young Aalesund. Om to uker blir det oppfølgingsmøte med et spennende program.

FRAMTIDSLABEN/UNITED SMART CITIES på NMK

11. mai 2022

FRAMTIDSLABEN/UNITED SMART CITIES på NMK

Vi ble godt mottatt på NMK av Kari Aina Eik og Joel Mills, og ønsket også velkommen til to nye medlemmer Lars Johnny Hustad og Arnet Rindarøy.

Årets RYLA arrangement 2022

11. mai 2022

Årets RYLA arrangement 2022

Årets RYLA gitt av stabelen 21-23 april på Thon Hotel i Ålesund. 30 unge har fått høre på dyktige foredragsholdere som entusiastisk har bydd på kunnskap og visdom fra sin brede erfaring innen sine felt.

Foredrag om anskaffelse av PET-scanneren

20. april 2022

Foredrag om anskaffelse av PET-scanneren

Over 50 Rotarianere møtte opp til fellesmøtet i regi av Spjelkavik og Aalesund Øst. Vi fikk et spennende foredrag om prosessen med anskaffelse av PET-scanneren av Foreningen Sykehuset Vårt v/ Runar Paulsen, Ivar Østrem og Gerhard Reichel. Foto: B.Westad.

Uræd

20. april 2022

Uræd

Førpremieren av Uræd ble en suksess. Vi er kjempe glad for interessen rundt nyoppstarten av vår satellittklubb Rotary Young. Foto: Anne Marthe Vestre Berge

Atlanterhavsparken

5. april 2022

Atlanterhavsparken

Tor Erik Standal ga oss en omvisning på Atlanterhavsparken. Han fortalte om vitensenteret, atlanterhavsparkens visjon og fremtidsplaner.

30. mars 2022

Rotary og Service above self

En video om hva Rotary er og hva Service above self innebærer:
https://www.youtube.com/watch?v=z1dxvQD3ryQ

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Pir Ålesund
Adresse: Keiser Wilhelms gate 22
Postnummer: 6002
Sted: Ålesund
Land: NO
Møtedag: Mandag
Møtetid: 16:30
Møtespråk: no
Møtedetaljer: Møte annen hver uke - partalls uker.

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...