ROTARY YOUNG

Medlemsmøte 15.juni på PIR Cowork 2 etasje kl. 18.00

Workshop Rotary App

Medlemsmøte 1.juni på PIR Cowork 2 etasje kl. 19:30

Foredragsholder: Rolf Klock - CEO Capricorn AS.
Capricorn er et konsulentselskap med spisskompetanse og bred erfaring innen rekruttering av toppledere, mellomledere og annet nøkkelpersonell. Rolf gir oss god innsikt i rekrutteringsarbeid, og gode tips.


Vi inviterer til oppstartsmøte for Rotary YOUNG på PIR Cowork torsdag 5. mai kl. 19:30.Vi fortsetter etterpå med sosialt samvær på Dampsentralen


Fredag 8. april inviterer Aalesund Rotaryklubb publikum i alle aldrer til å bli med på åpen førvisning av episodene om «Uræd», produsert av Tindefilm for NRK, på Parken Kulturhus kl. 19.00 i forbindelse med lanseringen av Rotary Young. Gratisbilletter er lagt ut i samarbeid med Parken Kulturhus / eBillett.


-Vi i Rotary sammen med lokale sponsorer gir bort billetter som vi ønsker å dele med byens befolkning. Her får du med deg et stykke viktig lokalhistorie om Ole Brude, som la ut på tidenes reise fra Ålesund 7. august i 1904 med ubåten Uræd. En historie om Ungt entreprenørskap, vågemot og innovasjon og hvor langt man kan nå om man tør satse.

-Hvorfor arrangerer Rotary visning av nettopp URÆD filmen?

-Rotary ser med stolthet til Ole Brudes drivkraft for å gjennomføre et utrolig prosjekt mot alle odds og den store motivasjonen for å lage verdens første overbygde livbåt - Brudeegget. Våre medlemmer er samfunnsengasjerte brobyggere fra alle yrkesgrupper, som brenner for vårt motto «Service Above Self». Og kanskje Ole Brude hadde vært Rotary-medlem om han hadde levd i dag?

-Dette arrangementet er noe vi har jobbet godt med i klubben og som vi virkelig ser frem til. Så er det selvfølgelig ekstra stas for oss at både regissør Gry Molvær og skuespiller Kristoffer Hivju har lovet å ta turen for å være sammen med oss denne kvelden.

-Denne kvelden lanserer vi det som er vår spennende nysatsing «Rotary Young Aalesund». Et nettverk for de som vil litt ekstra i alderen 20-40 år som ønsker å utvikle seg i samspill med andre og vil bruke av sin tid og kunnskap til å gi noe tilbake til lokalsamfunnet.

Rotarys motto «Service above self» sier mye om hva vi er opptatt av, og Aalesund Rotaryklubb har en lang tradisjon med ledertrening gjennom RYLA – Rotary Young Leadership Award, samarbeid med NTNU, Ungt Entreprenørskap og å stille som mentorer for studentbedrifter.Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Pir Ålesund
Adresse: Keiser Wilhelms gate 22
Postnummer: 6002
Sted: Ålesund
Land: NO
Møtedag: Mandag
Møtetid: 16:30
Møtespråk: no
Møtedetaljer: Møte annen hver uke - partalls uker.

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...