ROTARY YOUNG

Medlemsmøte 15. mars, Rebellhuset, kl. 19:00

Denne gangen får vi besøk av Lars Thørner Woie som er salgs og markedsdirektør i Robotek AS. Han skal holde et foredrag om 3D print og bruk av coboter i næringslivet. Lars er medlem i Stranda Rotary og har en solid utdanning innen økonomi, ledelse, markedsføring, TV-produksjon og interkulturell kommunikasjon. 

Bedriftsbesøk 1. mars, Ålesund bibliotek, kl. 19:00

Biblioteksjef Nesteren Hasani tok varmt imot oss på Ålesund bibliotek. Hun fortalte om bibliotekenes samfunnsoppdrag, samt at de ønsker at biblioteket skal fungere som en forlengelse av din egen stue. Det skal være et sted der alle skal føle seg velkommen, hvor man kan få påfyll av både kultur og kunnskap.

Medlemsmøte 15. februar, Rebellhuset, kl. 19:30

Bjørn Magne Hatlø fra NTNU fortalte oss om hvordan man lykkes med små innovative prosjekter. Flere av studentene hans har vunnet NM og EM i studententreprenørskap.

Bedriftsbesøk 1. februar, Jacu kaffebrenneri, kl. 18:00

Her fikk vi være med på reisen til gründerne bak dette populære kaffebrenneriet.

Bedriftsbesøk 18. januar, Gadus Group, kl. 19:30

Spennende innføring i torskeoppdrett.

Juleavslutning 7. desember, Molo Brew, kl. 18

Bryggemester Randy Jensen tok oss med på en omvisning i bryggeriet og ga oss et innblikk i kunsten med ølbrygging. 

Bedriftsbesøk 22. november, Kirkens Bymisjon, kl.19:30

Monica Uggedal Longva, som jobber som leder for marked hos Kirkens Bymisjon fortalte oss om det viktige arbeidet Bymisjonen gjør for Ålesund.

Medlemsmøte 8. november, PIR CoWork, 2. etasje kl. 19:30

Vi hadde besøk av Kevin Øvrelid fra Sunnmøre Honning som holdt et spennende foredrag om honning, bier, og birøkt. 

Åpent møte 30. oktober med Jennifer Jones, verdenspresidenten i Rotary International, Waterfront Hotel

Et inspirerende møte med verdenspresidenten!

Medlemsmøte 26. oktober, PIR CoWork, 2. etasje kl. 19:30

Møtet ble et internmøte der vi la planer, kom med ønsker til program fremover og diskuterte veien videre.

Bedriftsbesøk på Stokke, 12. oktober, kl. 19:00

Vi hadde et hyggelig bedriftsbesøk hos Stokke. Stokke har en over 80 års lang og spennende historie innen møbeldesign og innovasjon. Det var interessant å få et nærmere innblikk i denne bedriften.

Bedriftsbesøk på Rebellhuset, 28. september, kl. 19:30

Omvisning på det nye kreative fellesskapet midt i Ålesund. Cowork og verkstedsutleie, kurs innen keramikk, foto og markedsføring, mørkerom, snekkerverksted, keramikkstudio, tatoveringsstudio, galleri, butikk med mer. En dyktig og inspirerende gjeng. Rebellhuset kan ikke forklares, det må oppleves!

Medlemsmøte 14. september, PIR CoWork, 2. etasje kl. 19:30.

Denne gangen fikk vi besøk av Finn Refsnes fra Atlanterhavsparken. Som dykker og naturfotograf har Finn sett en fantastisk verden få vet finnes. Sammen tok vi et dypdykk og fikk lære mer om det skjulte livet i havet. Fantastiske bilder og veldig lærerikt!

Medlemsmøte 31. august, PIR CoWork, 2. etasje kl. 19:30

Dagens foredragsholder var Sveinung Flem, som er daglig leder i Sunnmøre og Romsdal Fiskesalslag. 

Medlemsmøte 15. juni, PIR Cowork, 2. etasje kl. 18.00

Workshop Rotary App

Medlemsmøte 1. juni, PIR Cowork, 2. etasje kl. 19:30

Foredragsholder: Rolf Klock - CEO Capricorn AS.
Capricorn er et konsulentselskap med spisskompetanse og bred erfaring innen rekruttering av toppledere, mellomledere og annet nøkkelpersonell. Rolf gir oss god innsikt i rekrutteringsarbeid, og gode tips.

Oppstartsmøte for Rotary YOUNG, PIR Cowork, 5. mai kl. 19:30

Vi fortsatte etterpå med sosialt samvær på Dampsentralen

Fredag 8. april inviterte Aalesund Rotaryklubb publikum i alle aldrer til å bli med på åpen førvisning av episodene om «Uræd», produsert av Tindefilm for NRK, på Parken Kulturhus kl. 19.00 i forbindelse med lanseringen av Rotary Young. Gratisbilletter ble lagt ut i samarbeid med Parken Kulturhus/eBillett.


-Vi i Rotary, sammen med lokale sponsorer, gir bort billetter som vi ønsker å dele med byens befolkning. Her får du med deg et stykke viktig lokalhistorie om Ole Brude, som la ut på tidenes reise fra Ålesund 7. august i 1904 med ubåten Uræd. En historie om Ungt entreprenørskap, vågemot og innovasjon og hvor langt man kan nå om man tør satse.

-Hvorfor arrangerer Rotary visning av nettopp URÆD filmen?

-Rotary ser med stolthet til Ole Brudes drivkraft for å gjennomføre et utrolig prosjekt mot alle odds og den store motivasjonen for å lage verdens første overbygde livbåt - Brudeegget. Våre medlemmer er samfunnsengasjerte brobyggere fra alle yrkesgrupper, som brenner for vårt motto «Service Above Self». Og kanskje Ole Brude hadde vært Rotary-medlem om han hadde levd i dag?

-Dette arrangementet er noe vi har jobbet godt med i klubben og som vi virkelig ser frem til. Så er det selvfølgelig ekstra stas for oss at både regissør Gry Molvær og skuespiller Kristoffer Hivju har lovet å ta turen for å være sammen med oss denne kvelden.

-Denne kvelden lanserer vi det som er vår spennende nysatsing «Rotary Young Aalesund». Et nettverk for de som vil litt ekstra i alderen 20-40 år som ønsker å utvikle seg i samspill med andre og vil bruke av sin tid og kunnskap til å gi noe tilbake til lokalsamfunnet.

Rotarys motto «Service above self» sier mye om hva vi er opptatt av, og Aalesund Rotaryklubb har en lang tradisjon med ledertrening gjennom RYLA – Rotary Young Leadership Award, samarbeid med NTNU, Ungt Entreprenørskap og å stille som mentorer for studentbedrifter.Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Pir Ålesund
Adresse: Keiser Wilhelms gate 22
Postnummer: 6002
Sted: Ålesund
Land: NO
Møtedag: Mandag
Møtetid: 16:30
Møtespråk: no
Møtedetaljer: Møte annen hver uke - partalls uker.


Møtearkiv fra
før August 2022rotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...